Silverdollarn betecknar olik era

 

Silverdollar är överallt sedan seventeenth århundrade. Det finns många omväxlingar av silverdollar på landet till datum. Folket som tycker om att samla antikviteterna, som samlar silverdollar kan fascinera. Det är hårt att få samlingen av alla silverdollar som producerats till datum. Folket som letar efter loose slots antikviteter, kan de gå för colleting silvren dollar. Det har funnits omväxling av silverdollar på landet, det varje nya mynt var där fira någon eller till signatur några speciella händelser. Låt oss diskutera om olika silverdollar tillgänglig på landet.

Den först är en örn som är runt för mer än två decennier. Det guaranties renheten av myntet runt. 999. kongressen av det land som beställs att skapa denna silverdollar. Örnen trycks på den bakre sidan av myntet med flera stjärnor omkring dess huvud. IRA använder örnen då det officiellt symbol. Det har funnits olika mynt och näst i raden är Morgan. Denna silverdollar är mycket berömd bland folket som älskar colleting mynt. Det frigavs i 1878. Det finns folk som ännu har denna dollar. Det är mycket vackert. Produktionen av detta mynt stoppades i 1904 emellertid återupptagen i 1921. Det namn som detta fått mynt är av formgivare av myntet, George T. Morgan. Folket tycker om att ha Morgan silverdollar än örnnågon. Det finns många Morgan silverdollar, även du kan finna få från Carson och att dessa är mycket sällsynta. Den Monogram som formges av Morgan är på baksidan av myntet.

Tredjedelen mest populära mynt i raden är fred. Det frigavs i 1921, från att år folk intresseras i detta mynt. Folket överallt tycker världen om att ha denna silverdollar. Folket, som intresseras i att samla mynt, tyck om att ha en fred silverdollar. Denna dollar var speciell därför att det infördes efter världkriget första. Det var där fira slutet av världkrig som gjorde detta mynt de flesta favoriter. Anthony de Francisci var formgivaren av myntet. Det producerades till slutet av 1928 och produktionen av myntet startat igen i 1934 i ett år. Ryggen av myntet har graverat PECE och framsidan består av Frihet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*