Middle Stages Multi Table Tournament Strategy

Den mellersta fasen av en pokerturnering skiljer sig mycket från turneringens början. Atmosfären är särskilt annorlunda, och är definitivt mer konkurrenskraftiga jämfört med de mer bekymmerslös spelar under de tidiga stadierna. Du kan inte förvänta dig samma kompetens eller brist på det som du kan ha haft medan du spelar under turneringens invigning.

Miljön i de mellersta stadierna av en turnering blir mer bevakad. Detta beror på att de mer kompetent spelarna är nu de som du ska spela mot. Detta kräver en strategi som fokuserar på att försvara din position och marker från de andra spelarna, samt angriper i flisor av andra. Lossa upp medan normen har varit att spela tight och lätt under de tidiga stadierna av en turnering, saker börjar ta en 360-graders sväng som turneringen fortskrider. Eftersom du spelar med mer kompetent spelare, ska pokerspelare lossa lite under mitten av turneringen. Var dock noga med att inte gå för långt med lossnande upp ditt spel, som gör så kan bli ganska kostsamt.

Tänk på att under Mellanetappen i en pokerturnering; bluffa blir lönsammare, liksom vanligare. Således, spelare kommer att försöka bluffa och spelare bör vara vaksamma för tips av en bluff. Välj ditt mål klokt under mitten av pokerturneringen, en spelare bör selektivt välja sina fläckar. Spelare bör utnyttja position och kraft för att attackera sitt motstånd. När du är i sen position, spela aggressivt och pressar de som är i mörkarna, samt de spelare som går in tidigt och ofta. Var inte rädd för att stjäla mörkarna. Mörkarna kommer att vara en livlina till överlevnad. Eftersom mörkarna ökar när turneringen fortskrider, blir varje passerar blinda mer och mer värdefulla.

Dessutom vara redo, villiga och kunna försvara din egen mörkar. Spelare kommer att se för att stjäla mörkar varhelst de kan. Således måste du vara beredd att aggressivt försvara dina mörkar när tiden uppstår. Möjligheter uppstår, bör du vara medveten om de starka spelare som arbetar för att dränera du dina marker. Vara uppmärksam på spelare som alltid satsa floden, liksom de som satsar varje flopp i ett försök att slå spelare av sina händer. Utmana dessa spelare, vägrar att avstå från chips till dem. Spelare bör dessutom hitta ett veck tidigt nog att de inte kommer spyr chips i onödan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*