Grundläggande Texas Holdem Råd

Medan det finns inget råd som gäller alla Texas Holdem spel, är några råd om pokerspel värt att komma ihåg. Här är några tips som kan användas till de flesta Texas Holdem spel och pokerturneringar. Veta din Position på den tabell där du sitter i förhållande till knappen kraftigt frågor när det gäller vilka typer av händer man bör spela. Om du är i tidig position, måste du vara mycket försiktig om din dom om huruvida du ska ringa ett samtal, höja eller vik. När agerar i tidig position, finns det flera spelare som väntar på att agera bakom dig.

Spelare från tidig position bör således upp normerna i händerna de ange potten med. Spelare kan börja koppla sina normer som de spelar från senare positioner. Justera spela baserat på tabell villkor Poker spelare har ofta missuppfattningen att de ska spela poker endast ett visst sätt. Detta är inte sant. En pokerspelare är mest lönsamma när han agerar tvärtemot den totala sammansättningen av tabellen. Om tabellen är mest aggressiva, behöver inte en pokerspelare gör mycket vadslagning. Motståndarlagets spelare kommer ofta bet din hand för dig. Om tabellen är passiv, är kör tabellen över av aggressivt betting ett bra tillvägagångssätt.

Spelare bör låta de tabell villkor fastställa deras spelstil i stället för att låta allmänna råd från en bok eller forum diktera hur de ska spela. Ingen skam i vika när du spelar poker, det finns ingen skam i vikning. Många spelare överspela händer som ess-kung eller kan inte komma ifrån pocket ess eller kungar när styrelsen är mycket samordnat och de är uppenbarligen beat. En pokerspelare kommer inte ha en avgörande ögonblick i sin session av olovligen sin välkomnande i en hand. Men belönas en spelare kraftigt för att släppa en hand när han är beat innan det blir dyrare. Gör sådana saker kan spelaren att leva att slåss en annan dag.

Bluffa när lämpliga pokerspelare inte bör bluffa enbart för skull kör en bluff. En läglig bluff kan ta ner en fin pott. Men när bluffen inte är väl genomtänkt, kan en spelare ser dumt och förlora en hel del marker. Rädd inte att ras när du spelar pokerturneringar eller kontantspel, racing för chips är lämpligt när situationen kräver det. Kort staplade spelare behöver och vill tävla, som de kämpar för att hålla huvudet ovanför vattenytan. Således, de har inte lyxen att vänta på en bra hand. När du spelar från större stacken, bör en spelare utmana kort staplade spelare att tävla för sina turnering liv.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*