Double Up Turneringsstrategi

Om du spelar på FulllTiltPoker eller någon av de andra pokerrummen som erbjuder dubbla upp turneringen bör du verkligen överväga försöker dem ut. Om du generellt spela i turneringar medan du spelar online poker då du definitivt kommer att njuta av spelar i dessa turneringar. Double up turneringen är en stor bankrulle byggmästare samt på grund av du har en 50% chans att vinna pengar i varje turnering som du spelar. Den vanligaste typen av double up-turnering som spelas är med 10 spelare. De sista fem spelarna i turneringen alla vinner och dubbla upp inköpet.

Om du spelar i en $20 + $.80 double up turnering och du kommer i topp fem vinner du $40. Du i princip dubbla upp utom den avgift som du betalar, men avgiften är mindre i dessa turneringar då traditionella turneringar. Denna typ av turnering har blivit riktigt populär helt enkelt eftersom det är ganska lätt att vinna pengar om du vet vad du gör. Många spelare också flera bord dessa turneringar eftersom du kan inte i att många krukor. I double up turneringen behöver du verkligen ha tålamod och vänta på dina händer. I turneringar med buy-ins kommer strövande från $1-$20 du märka att många spelare verkar spela en massa krukor. När du flyttar upp gränserna kommer du att märka hur den bättre spelare sitta och vänta på sina händer. I en turnering med $100 i double up kan du endast spela 2-5 händer hela turneringen.

Det tar bara en en stor hand i princip säkra din position i topp fem. Om din spelstil kretsar kring att se floppar och spela händer kanske då du inte vill spela i dessa turneringar. Du ser inte många floppar eftersom en hel del händer kommer att ha stora höjningar. Det finns vanligtvis en spelare varje hand som kommer att höja potten upp och stjäla mörkarna. Du kommer att behöva se till att du stjäla mörkarna när du har stora händer. När du har stora händer i denna typ av turneringsformat vill du alltid höja potten upp med minst 4 x BB. Om du har en hand som pocket ess eller kungar du kan försöka fälla en spelare genom att bara höja minimibeloppet, men på händer som A / K lämpad och sådant du bara vill i princip driva dina marker i att låta alla veta att du är engagerad.

Jag har sett spelare vinna dessa turneringar utan att ens spela en hand i förflutnan. Detta rekommenderas inte eftersom du förlorar fler gånger då inte, men det kan hända. Om du försöker bygga upp din bankrulle och flytta upp gränserna verkligen tror inte jag en bättre turnering struktur att göra så. Många av de heltidsanställda pokerspelarna online spela i double up turneringar eftersom de är riktigt snabb och det finns en hel del trafik för dem. $100 double up turneringar fylla upp ständigt på Poker Stars under hela dagen. Du behöver också vara en bra spelare att vinna dessa turneringar, du behöver bara använda lite sunt förnuft och tålamod.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*