Bets texas holdem no-limit

I Texas Holdem no-limit kan varje spelare satsa lika mycket som han vill när han vill. Det är mycket intressant. Viktigast är att hitta en balans mellan vadslagning för mycket på floppen (sekelskiftet spelet som 3 kort är gemensamma för alla spelare) och hotfull motståndare, och vadslagning för lite och att ha många motståndare redo att slå dig.

 

Om du har en bra hand på floppen, är det oftast bättre att satsa hälften av potten. Om du träffar en tredjedel av potten, kan du köra risken att andra spelare syftar du i no-limit. Naturligtvis, om din motståndare har ett färg-projekt eller en bilateral skala, har han minimal online casino pottodds höja på din tredje potten. Men det kunde också ha två projekt, kanske en samverkande skala och en färg, och då det skulle göra klokt i att återuppliva eftersom oddsen att potten ”pottodds” inte är tillräckligt hög för att göra det.

 

I Texas Holdem no-limit spel om fritt välja när du ska satsa och beloppet att satsa. Det är ingen mening att beskriva ett stort antal specifika situationer i denna artikel. Men hittar du nedan en rad indikationer som kommer att kunna välja din strategi på floppen. Potten satsningar om du misstänker att en motståndare planerar att slutföra handen och äventyra du, det är en bra tid att göra en satsning lika till potten. I det här fallet kommer du vara redo att satsa ännu mer än potten. Eftersom Texas Holdem no-limit är baserad på implicita odds (den som du kan vinna från en hand jämfört med den insats som du måste göra), är det bättre att tas alltför försiktiga om vadslagning alltför mycket motsätts till vadslagning för lite.

 

Att ge motståndaren liten chans att se med ett stegdrag, har du gett honom de rätt implicita odds. 2/3 mycket satsa på potten finns inga regler som begränsar spel i Texas Holdem no-limit. Många professionella spelare har dock visat sin preferens att satsa 2/3 av den totala potten. Det är den bästa insatsen när du tror att en spelare har en ofullständig hand och din hand är svaga nog. Genom att göra ett avsnitt av denna typ kommer du att undvika motståndaren försöker slutföra handen på dig. Halva pottodds siktar för halva Det är lite gambling från min sida pottstorlek är ett annat mycket populärt spel bland yrkesverksamma, särskilt när de har tre triss, Tvåpar eller ännu starkare händer på floppen. Det kommer att vara bekvämt för dina motståndare att försöka slutföra handen i den här situationen. Ju längre de kommer att hålla försökande och satsa mer pengar, de mer attraktiva skålen blir för dig i längden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*